Alpay Demirici was de eerste Turk in Nederland die zich vestigde als makelaar.

Makelaar 100 Jarig Bestaan De Smakelaardij schotelt om de vrijdag een 3-gangen menu voor aan een klein aantal gasten in de huiskamer van de melkwinkel in Lombok. Jaro Muller maakt beelden van hout in zijn atelier in het Molenpark bij Houtzaagmolen de Ster. Alpay Demirici was de eerste Turk in Nederland die zich vestigde als makelaar.

Relatie-ontvangst ter gelegenheid van het 175-jarig Bedrijfsjubileum van Drukkerij G. Dit initiatief dat in veel Utrechtse wijken gestalte heeft gekregen, is vooral bedoeld om de leefbaarheid in de buurt te vergroten. Gekleurde plattegrond eertijds als bijlage tijdschrift voor volkshuisvesting en stedebouw. Vijfentwintig jar goodwill in de oude binnen stad van Amsterdam. Daarom is de serie geschikt voor een breed publiek. De onderkomens van de Amsterdamse rechtbank van Middeleeuwen tot heden. Deze tracks zijn speciaal geselecteerd en bijeen gebracht rondom het thema van de cd. Inventarissen van de archieven van de Directie van de Moscovische handel, Directie van de Oorstersche handel en Reederijen, commissarissen tot de graanhandel en commissie voor de graanhandel. Introductie nieuw bedrijfslogo en medewerkersparty voor Van Drie Groep te Apeldoorn.

Een verrassende kringloopwinkel met dagelijks nieuwe spullen. De ongelukkige levensbeschryving van een Amsterdammer. Het Amsterdamsche Stadhuis,thans paleis, 1625-1700. Bij Kade Ateliers op de Leidsekade vind je een gevarieerd aanbod van cursussen. De firma kunst en genoegen biedt creatieve uitjes voor je collega's. In de Kanaalstraat 89 kun je terecht in de Telecorner voor bellen en internetten en alles wat daarmee samenhangt. Hans Stil uit de Abel Tasmanstraat klust heel wat af in de buurt. Tijdens de jaarlijkse edities van Lombokunst half december presenteren kunstenaars zich in diverse disciplines op locaties in de wijk.