Ansichtkaarten van het hoofdkantoor van de spaarbank voor de stad Amsterdam.

Stukken betreffende de georganiseerde aktiviteiten ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van het bijkantoor 'Nutsspaarbank voor de Zaanstreek'. Stukken betreffende de ontwikkeling van een nieuwe brochure n. Een jaar later sloot ook de Nutsspaarbank Spanbroek zich bij de Hoornse Spaarbank aan. Stukken betreffende het kiezen van een nieuwe naam, een nieuw embleem en een nieuw imago van de bank. Per 1 januari 1966 fuseerde zij met de Hoornse Spaarbank. Regeling betreffende de aanstelling en de tractementen van de boekhouders. Brochure van de bank betreffende de fusie met de Spaarbank voor de Stad Amsterdam. Albums met krantenknipsels van diverse advertenties en advertenties in verenigingsbladen van de Nutsspaarbank voor de Zaanstreek.

In 1931 werd de bank lid van de Nederlandse Spaarbankbond. Aanbiedingsalbum, aangeboden door de Commissarissen en leden van het Bestuur aan Mr. Stukken betreffende de fusie met de Stichting De Nutsspaarbank voor de Zaanstreek.

Stukken betreffende de fusie met de Bondsspaarbank Zaanstad. Bijbureau's Koning Willemshuis, Zeemanshuis, Weteringschans. Rapport betreffende de controle van de jaarrekening door de Nederlandse Spaarbankbond. Rapporten betreffende het onderzoek van het Nederlands Centrum voor Marketing Analyses N. Correspondentie met de commissie voor de gemeentelijke spaarbank betreffende de gemeenschappelijke verspreiding van propaganda van de Nederlandse Spaarbankbond. Everwijn Lange door de commissarissen en bestuurders van de bank ter gelegenheid van zijn gouden jubileum 50 jaar als bestuurder van de bank. Stukken betreffende de plaatsing van een antenne voor de draadloze telefooninrichting van het bijkantoor van de Nederlandsche Landbouwbank aan een van de schoorstenen van het kantoorgebouw van de Spaarbank. Vanaf 1969 vinden we de bank terug onder de benaming Stichting Bondsspaarbank Hoorn. In 1927 werd een eerste bijkantoor te Zaandam in de Herderstraat 3 geopend. Stukken betreffende het vertrek van de directeur M.