Bij mijn werkgever kan ik me niet laten bijverzekeren voor het WAO-gat.

Belastingvoordeel Werkgever Leaseauto Zo moet het gaan om uitgaven voor een studie of opleiding door. VraagMomenteel werk ik fulltime, maar volgend jaar ga ik fulltime een MBA-opleiding volgen in het buitenland. Misschien vind je dat te weinig en zou je wel wat vaker vrij willen zijn. Je moet als stijger namelijk inzetbaar zijn op meerdere. Indien ik door steenslag schade aan mijn lease-auto heb, wordt bij reparatie ervan een eigen risico van € 150 ingehouden. Op de lange lijst met maatregelen van Wijn staat ook de afschaffing van de populaire pc-privé-regeling. Vernieuwing van de opleiding voor kaderpersoneel in de bouw. VraagIk wil binnenkort ´s avonds een studie gaan volgen geschatte kosten € 5447; studieduur circa drie ŕ vier jaar. Bij een verblijf buiten Nederland zijn de voorbereidingen van groot belang. Een nieuwe medewerker? Dan direct aanmelden! Eerste dag melding.

VraagIk wil graag weten in hoeverre reiskosten vergoed worden. De staatssecretaris geeft vervolgens nogmaals aan dat een belangrijk deel van de tariefsverlaging wordt gefinancierd door de afschrijving op met name vastgoed te beperken tot de werkelijke economische waarde. Een headhunter overvalt altijd wanneer hij vraagt of je interesse hebt in een nieuwe boeiende functie. Bureau voor de Statistiek CBS, als men daar om vraagt. Hoe doen andere mensen dat toch? Plotseling hebben ze die geweldige baan, een groter huis of een megacontract binnengesleept. Opties zijn een relatief goedkoop middel om personeel te kunnen aantrekken of binden.

VraagIn mijn nieuwe functie krijg ik binnenkort een lease-auto. Vooroordelen over werken bij de overheid versus het bedrijfsleven zijn wijdverbreid. De partij vindt de gevolgen voor kleine ondernemers te groot. Maar de vrijheid en vrijblijvendheid van je studentenleven blijven aan je knagen. Managers worden doodgegooid met boeken en seminars over motiveren. Ik ben onlangs van baan en pensioenfonds veranderd. Wie klachten heeft over de omstandigheden waaronder hij. Je bent als professional talentvol, je bent goed in het vak waar je jaren voor gestudeerd hebt en je maakt promotie. Werknemers in Nederland moeten flexibeler aan de slag. Om te beoordelen of je geschikt bent voor een nieuwe functie, maken bedrijven geregeld gebruik van assessmentcenters. Ik ga drie jaar in Duitsland wonen en werken, bij een Duits bedrijf.