CascowoningDe dragende constructie wordt opgeleverd.

Cascowoning CascowoningDe dragende constructie wordt opgeleverd. De koper zorgt bijvoorbeeld zelf voor installaties, de afwerking van wanden en vloeren, de keukeninrichting, enz. Cascowoning de dragende constructie wordt opgeleverd. Financieringsvorm bij een bedrijfsovername waarbij de overnemende partij aandelen van de eigen onderneming aanbiedt in ruil voor aandelen van de over te nemen onderneming.

Een en dezelfde onderneming biedt het gehele scala van financiële diensten en verzekeringen aan. De kostprijs is lager als u zelf werkzaamheden aan de woning uitvoert. De koper zorgt zelf voor installaties, afwerking, badkamer en dergelijke.

De kopwoningen worden aangeboden zoals deze compleet zijn ontworpen. De woning helemaal afgebouwd door de aannemer kost 186. Voor een tekening van de woning zie gemeente info nr. Dit is centrale valuta, waaraan de verschillende valuta's van economische of omringende landen gekoppeld is. Prijzen zijn vrij op naam inclusief BTW, waarbij de euro als betaalmiddel gehanteerd wordt.