De Smakelaardij schotelt om de vrijdag een 3-gangen menu voor aan een klein aantal gasten in de huiskamer van de melkwinkel in Lombok.

Naschoolse opvang Aspelin is er voor 40 kinderen van 4-8 jaar uit de wijk Lombok. De repetities worden gehouden in het onlangs geopende Muziekhuis Lombok te Utrecht. OfficiŽle opening van de Afvalcentrale Zuid-Nederland te Moerdijk door Minister President, de heer W. Amor de Tango geeft tangolessen in de school op de Vleutenseweg 420. Langs de Nieuwezijds Voorburgwal naar het Begijnhof. De onthulling van het Sarphati-Monument, 15 juli 1886. Zin om creatief bezig te gaan? Lekker schilderen op niveau of met collega's een cultureel uitje organiseren. OfficiŽle Heropening van het World Trade Center voor relaties en gebruikers van de gehuisveste kantoren aldaar, de openingshandeling werd verricht door Burgemeester J. Je gaat onderzoeken wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. De kinderen worden opgehaald van de scholen de Kameleon, De Asch van Wijckschool, Villa Nova, Jan van Nieuwenhuyzen en Jenaplanschool de Brug. Heden en verleden van de Amsterdamse Stadsschouwburg.

Overzicht in de maak van de vele uitgaven die over Lombok verschenen zijn. Zijn kasten kenmerken zich door de toepassing van sloophout. Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum.

Ondernemer en kunstenares Wendy Kremer geeft een indruk van haar werk. Webpagina met achtergronden over de herinrichting van de Vleutenseweg met oude foto's. In de Cinebox vind je een overzicht van filmfragmenten over Lombok. De maatschappelijke ontwikkeling van de hoofdstad, van de jaren '50 der vorige eeuw tot 1876. Amsterdams straatleven en straatfiguren tussen 1900 en 1940. Roman over de handel in verdovende middelen in Amsterdam. De fundamentally cd's zijn een mix van lounge, soul, jazz en chill.

Zij maken zich sterk tijdens het onderzoek naar sloop c. Amstel' s Oudheid of Gedenkwaardigheden van Amsterdam, deel 2. Annet Huizing verzorgt al uw publicaties vanaf haar woonboot aan de Leidsekade. Luister naar een reportage van Sander van Barneveld over de metamorfose van Lombok. Je kunt bij hem ook voor veel soorten klussen terecht.