De auto schudt steeds harder heen en weer door de windstoten.

Wat Weegt Mijn Auto Als ik met mijn Golfje in een kleine put in de grond rijd, zou ik mijn bumpers kunnen beschadigen. Let erop dat het zitje ook een goede zijdelingse bescherming biedt, vooral aan het hoofd. De auto schudt steeds harder heen en weer door de windstoten. In het oosten komt een gele gloed boven de horizon. Maar ik ben zeer tevreden over mijn Golfje en hij mag zeker gezien worden op de KHM.

Daar wij regelmatig onderweg zijn, was een ruime auto noodzakelijk. Vroeg me af of er personenbusjes zijn op grijs kenteken. Maar goed, we zullen zien wat de rechter zegt u wordt op de hoogte gehouden. Erik, Briggy en ik nemen meestal onze hele rugzak mee, maar vaak wisselen van lenzen komt er meestal niet van. Gebruik het zitje verder tot je kind 13 kg weegt, of tot zijn hoofdje boven de rand van het zitje uitsteekt. Ik heb pontiac transsport 3 jaar geleden ingeruild op een chevrolet tahoe. Zo lang je kind in zijn kinderzitje past het weegt nog geen 18 kg en het hoofdje komt niet over de rand van het zitje, laat je kind best in het kinderzitje meereizen. Het is verboden een kind in een autozitje tegen de rijrichting in naar achteren gericht te zetten op een plaats die is uitgerust met een frontale airbag, tenzij deze uitgeschakeld is.

Ik hou van muziek en het is dan ook fijn om deze door mijn boxen te laten weergalmen. Het kind wordt op het verhogingskussen geplaatst en vastgeklikt met de gewone driepuntsgordel van de wagen. De passagiers zitten als zijnde in een normale auto met de nodige gordels. Ik bedoel dus busjes als 9 persoons volkswagen transporters, etc. Mijn schoonouders hebben een pontiac en zelf rijd ik espace mijn 3e alweer. In hart en ziel is hij een tuner en ook lid van de Antwerpse tuning club "Nightbreed Car Club". Klik op één van de menu-items hiernaast om misschien alsnog te vinden wat je zoekt. Ik vind al mijn bumpers mooi maar het gewicht van mijn wagen duwt de vering naar beneden.