De man was kalend en droeg een bril met een licht montuur.

Hij gaat hard de bocht door, alleen dit is echt zo'n auto die je niet verteld dat je te ver gaat ,maar gewoon ineens understuurd uit zal breken. Ik weet niet precies welke datum het was of welk event. Ex auto van mn Pa, nu de mijne al bijna een jaar, Vectra 1. Redelijk comfortabel en voelt veel lichter aan dan dat die is. De Mazda 626 is een bijzonder goede wagen die erg goed rijdt. Rijft fijn,lekkere stoelen,goede wegligging,rijdt goed door2. Mist motorvermogen bij snel optrekken, versnelling heeft de neiging de 2e en 4e versnelling niet te pakken. Als je in een auto een korte proefrit maakt dan kijk je niet zo kritisch naar het interieur, afwerking, gebruiksgemak van de radio of navigatie enzovoorts.

Ik vond hem niet zo mooi, en vooral de koppeling was heel erg zwaar, waardoor ik altijd last van mijn kuit had. Ideale auto om caravan of aanhanger mee te trekken. Ondanks dat hij oud en krakkemikkig was, was dit een heerlijke auto met supercomfortabele stoelen. Zeker niet de snelste auto, maar dat kwam door de 1. Is gechiped dus trek echt werkelijk iedereen eruit aan het stolicht zo ongeveer. It's like meeting the man of my dreams and then meeting his beautiful husband. Hij is niet gebouwd uit enkel goedkoop plastic, maar voelt gewoon prettig aan. Je moet overigens geen snelheidsmonster verwachten, dat zijn de auto's allerminst. Zeer hoge bochtensnelheden zijn mogelijk met deze auto. Bij CitroŽn is vrijwel alles plug-n-play, onderdelen zijn uitwisselbaar, en alles zit met stekkers vast.

Verder nog veel andere auto's gereden, maar ik ben te lui om daar een verhaal over te typen. Tis 1 van de scherpst sturende auto's in die klasse. Een lollig, vrolik autootje waar heel veel in past, erg zuinig is, betrouwbaar is, etc. Niet geschikt voor 30km zones doordat je alle hobbeltjes en kuiltjes voelt en de vering ronduit kut is. Stoelen zitten goed, maar zijn er niet echt op gebouwd om echt lange ritten mee te rijden.