De vermoeidheid is een gevolg van je darmproblemen en niet de oorzaak, de nadruk zou dus eigenlijk op de darmproblemen moeten liggen.

Het is bekend dat veel gezonde mensen de WAO'ers verafschuwen, vaak zeer onterecht!! Dus is denk dat de uitslag van deze enquete niets zegt over dit herkeuringscircus. Gebruik wat meer vet door je eigen mayo en dressings te maken, die je kan gebruiken bij vlees, groentes e. Als je problemen met je darmen en dus je spijsvertering hebt, dan is die vermoeidheid helemaal niet zo onlogisch en die zit dan ook niet zoals hij zegt tussen de oortjes. Heb je bijvoorbeeld een ijzer, magnesium of calium tekort dan kan je die wel aanvullen bij je dagelijkse multi, maar apart werkt het niet zoals het moet. De vermoeidheid is een gevolg van je darmproblemen en niet de oorzaak, de nadruk zou dus eigenlijk op de darmproblemen moeten liggen.

Ik heb een hele moeilijke periode gehad voor ik kon accepteren dat ik vlees nu eenmaal nodig heb. Ik eet tegenwoordig alleen biologisch vlees en dan alleen nog maar kip en af en toe gehakt. Het is fijn dat die dietiste het nodige voor je kan uitzoeken, maar wees niet verbaasd als ze met andere regels aankomt als dat het SCdiet inhoudt. Ik heb ook de Yogourmet uit de webwinkel, van twee liter, met extra binnenbeker. Ossie ik wens jou veel succes en erg leuk dat het jou wel is gelukt daarvoor hulde, ik zou ook wel willen maar helaas wil mijn lijf niet meewerken.