De volgende berekening geeft een indicatie van de verwachte kilometerkosten.

Bereken Wegenbelasting Per Maand Wat weegt die auto en wat betalen jullie dan aan wegenbelasting. Dit betekent dat een inruilprijs bij de dealer lager zal liggen. Vroeg me af of er personenbusjes zijn op grijs kenteken. Ik heb pontiac transsport 3 jaar geleden ingeruild op een chevrolet tahoe. De volgende berekening geeft een indicatie van de verwachte kilometerkosten. De extra luxe die er in zit is meegenomen maar was niet een eerste vereiste. Ben dus op zoek naar een mpv ofzo 6 of 7 persoons auto.

Ik bedoel dus busjes als 9 persoons volkswagen transporters, etc. Mijn schoonouders hebben een pontiac en zelf rijd ik espace mijn 3e alweer. Laat ik beginnen te zeggen dat mijn reactie niet helemaal objectief is. Mede daarom had Opel veel te duchten van de concurrentie. Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld. Onderdelen moeten uit amerika komen en zijn stinkend duur. Dus denk alsjeblieft eerst goed na als je wat met zulke auto's krijgt. Wij hebben een Renault 21 Nevada op benzine en daar betaal ik F.

Ik heb echter bij de aanschaf van deze wagen voor het zelfde dilemma gestaan. In eerste instantie niet echt een merk waarvan je zegt goedkoop. De passagiers zitten als zijnde in een normale auto met de nodige gordels. Daar wij regelmatig onderweg zijn, was een ruime auto noodzakelijk.