Een verzamelpolis voor klassieke bromfietsen van 20 jaar en ouder.

Verzamelpolis Brommer Ik heb gehoord dat je een verzamelpolis kan nemen voor max. Op de polis staat bij merk en type geen famenummer maar 'diverse'. Daar ben ik ook verzekerd, brommer Unigarant en de RS-jes bij Winterthur. Rdw verzorgt het kenteken en de verzekering bemoeien ze niet mee. Een verzamelpolis voor klassieke bromfietsen van 15 jaar en ouder. Ik wacht ff de mailtjes af en dan zet ik hier de verdere info wel.

Een verzamelpolis voor klassieke bromfietsen van 20 jaar en ouder. Ze verwachten dat je niet altijd op je zundapp gaat rijden. Hier staat een handig invulformuliertje waarop je meteen de premie afleest ' Rensen Nijverdal heeft geen verzamelpolis. Ik had het er vanavond met mijn broer over hoe het nou verder moet na het schouwen. Dat zusje heeft een brommer met kleine wielen, een rotgeluid, vario . Ze willen eerst het old-timer gebeuren in goede banen leiden. Je moet je verzekering op de hoogte brengen als je een kenteken hebt. Als iemand een goedkoper alternatief weet, graag, we zijn benieuwd. Zodoende kunnen ze controleren of je een eerste vervoersmiddel hebt. Leeftijdsgrens voor oldtimerbezitters is verhoogt naar 24 jaar en ouder. Daarnaast vond hij zlf 95 euro k extreem, aangezien hij zelf k bij de BAE-groep zit.

Ik heb hiervoor mijn zusje mijn oldtimer Zundapp laten verzekeren. Die is ook niet zo duur, maar daar moet je wel een 2e bromfiets hebben. Dit vind ik erg onduidelijk allemaal want hier hoor je verder weinig over. Ik ben nu voor 64 euro verzekerd bij Klaverblad als oldtimer met beperking tot 1500 km jaja. Maar is dat ook zo bij Londen verzekeringen?? of is het echt gewoon 38 pleuros en niets meer. Dit mede omdat ze door het faillissement van Braam een schadepost hebben. Die andere, van der Wees, maakt daar en tegen een fout of een overtreding oneerlijke concurrentie. Heeft iemand hier al meer ervaring mee want ik ben toch niet de enige met een stuk of 7 kreidlers. Met een auto of motor kun je kiezen schorsen of verzekeren. Bij BAE-groep, waar ik verzekerd ben staat niks over gemotoriseerd. Daar staan nog 25 kantoren ofzo, mss loont het de moeite er een paar af te bellen, kijken welke het soepelst is.