Geen sportieve koets, maar gewoon een lekkere reisauto.

En ik maar denken dat dit normaal was, tot ik hoorde dat het eigenlijk maar een gigantische luxe is . Van alle gemakken voorzien, maar je stond vrij snel bij de volgende benzinepomp. Alleen in meegereden, dus kan verder niet veel vertellen over onderhoud ofzo. En relatief nog best veilig kan ik je helaas uit ervaring vertellen. Deze auto staat volgens mij inmiddels op de sloop, we ik en vooral de andere bezorger hadden het blok dusdanig mishandeld dat het ermee ophield. Als toerauto, om af en toe mee te rijden zeker geschikt, veel vermogen door turbo. Het zijn niet de foto's van de autos die ik heb gehad, maar gewoon om een indruk te geven welk model.

Lijkt alsof die omvalt in de bochten en het dashboard is veel te lang zodat je een heel vreemd gevoel krijgt van afstand. Alle materialen voelen goed aan en de stoelen zitten erg goed. De lekkerste diesel waarin ik tot nu toe gereden heb door het sportpakket een goede strakke wegligging, lekkere kuipstoelen. Nou, dan hebben Triloxigen en ik toch verschillende meningen. Het dak steekt een halve centimeter boven de raamstijl uit waardoor er bij een hoge snelheid veel geluid komt. Alles is degelijk gemonteerd, er rammelt eigenlijk niks. Reed leuk maar weer geen stuurbekrachtiging dus dat verziekte alles. De man was kalend en droeg een bril met een licht montuur.

Hij is niet bijster snel maar doordat hij licht en klein is trekt hij niet slecht op. Snel sturen en comfortabel die stuurcorrectie volgen zijn ook twee verschillende dingen. Natuurlijk een goede retromobiel, verlagen, mooie velgen er onder, en klaar is Kees. Ook hier weer kan het zijn dat de veren doorgezakt zijn.