Hier volgt een introductie van de emigratieprojecten in Noorwegen.

Noorwegen Emigreren Apart inpakken wat je langer kunt missen en wat je onmiddelijk weer nodig hebt. Informatie over visa, wonen, werken en het dagelijks leven in nieuw-zeeland. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Na aankomst.

Denk ook aan het opzeggen van dingen als Airmiles, Vereniging Eigen Huis, vaste klantenkaarten. Eventueel abonnement nemen op Nederlands Internet bankieren bijv. Eventueel nog dingen kopen waar je in Nederland erg aan gehecht bent bepaalde pillen, eten, etc. Bemiddeling en professionele hulp bij uw aankoop van huizen en andere objecten. Opzeggen verzekeringen ivm hypotheek check fiscale consequenties eerst. Het dorp ligt afgelegen, maar toch slechts op vijf kwartier rijden van de stad Bergen. Verklaring van hoofd van de school over kinderen soort school en resultaat. De verhuizing moet ook al in een vroeg stadium geregeld worden. Bekijk zelf per opzegging of het relevant is om ook je nieuwe adres door te geven. Vaak werkt het net zo snel om iets op te zeggen per brief zeker als je een voorbeeldbrief maakt die je elke keer opnieuw weer kunt gebruiken. Eidsland is een dorp aan de Eidsfjord in de gemeente Vaksdal.

Invullen verhuisbericht alleen voor diegenen die naar een projectgemeente verhuizen. Contact opnemen met belastingkantoor voor de belastingkaart indien je werk hebt of een uitkering krijgt.