In dit pand kunt u alle kanten op, zowel letterlijk als figuurlijk.

Het pand is zeer goed bereikbaar aangezien de locatie vlakbij de A12 ligt. Centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar zowel per openbaar vervoer als per auto. Het pand is gelegen op het bedrijventerrein Barwoutswaarder. Ook het centrum en het station vindt u op korte afstand. De bereikbaarheid van het Rondeel is goed, het pand ligt in het centrum vlakbij het station. Deze unit is gelegen tussen vergelijkbare units, waardoor het lijkt alsof de units samen een hofje vormen. Bedrijfspand en BTWMakkelijker kunnen we het niet maken.

Aangeboden wordt een representatief bedrijfspand met met ca. Het betreft een ruimte die zich bevindt naast het fraaie oude stadhuis van Woerden. Door de split level indeling krijgt het pand aan de Jaap Bijzerweg 21a een zeer speels karakter. Het betreft een in het oog springend gebouw met een warme uitstraling, gelegen aan de Beneluxlaan 2b te Woerden. Het pand bevat een bedrijfshal 6 meter hoog van ca. Kies de juiste locatieWat geeft de doorslag voor ķ? Over parkeren, uitstraling en meer. Het pand bevindt zich op het bedrijventerrein Barwoutswaarder. In dit pand kunt u alle kanten op, zowel letterlijk als figuurlijk.

Aan de Pelmolenlaan 19 te Woerden wordt een zelfstandig kantoorpand zowel te huur als te koop aangeboden. Te huur wordt aangeboden een karakteristiek winkelpand gelegen aan de de Voorstraat 1 te Woerden.