Inkomsten uit verhuur van uw Franse vakantiewoning hoeft u niet op te geven bij de Nederlandse fiscus.

Btw Nummer Aanvragen Vakantiewoning Als koper en verkoper ver uit elkaar wonen, moeten producten worden opgestuurd of opgehaald. Formeel gelden deze regels ook als u thuis bijvoorbeeld sap of jam maakt en deze verkoopt. Bent u de verkopende partij en stuurt u spullen op naar een koper, zorg dan voor een goede verpakking. De Belastingdienst prikt daar doorheen, want een ondernemer die niet uit is op winst, ís geen ondernemer. Wij zoeken voor u het type dat het meest van toepassing is. Controleer deze gegevens en wijzig indien noodzakelijk. De duurdere accommodaties zijn natuurlijk voorzien van luxere apparatuur. We hebben ook accommodaties in vliegbestemmingen Griekenland, USA, Afrika etc.

Onder de reissom staat het betalingsschema voor de door u gekozen reis. Hierin kan de fokker bijvoorbeeld garantie op erfelijke afwijkingen toezeggen. Wat betreft het erfrecht en de successierechten belasting over een erfenis heeft Frankrijk andere wetgeving dan Nederland. Amateur-bierbrouwers mogen in hun eigen huis een hoeveelheid bier brouwen die voor henzelf en eventueel hun gasten is bedoeld.

Indien de accommodatie volledige on-line beschikbaarheid heeft kunt u nu on-line betalen via onze betrouwbare betaalpartner of de betaling off-line via een telefonische overboeking overschrijven op onze rekening. Een amateur-archeoloog mag wel vondsten oprapen, maar niet opgraven. Voor alcoholhoudende dranken geldt een speciale reclamecode. Raadpleeg hiervoor de organisatie van wie u het maandelijkse bedrag ontvangt. Hierin staat ook dat bij overlijden van een kitten sectie wordt verricht om de doodsoorzaak vast te stellen. Om te kijken of de accommodatie beschikbaar is in de periode dat u op vakantie wilt dient u op ga verder te drukken. We werken plezierig samen met Unigarant voor reisverzekeringen, Sunnycars voor huurauto's.

Indien de eigenaar van de accommodatie er op staat dat u bijvoorbeeld de schoonmaak betaalt, dan kunnen we hier helaas niets aan veranderen. Amateur-bierbrouwers hebben vanzelfsprekend ook te maken met de Warenwet, maar ook een scala aan extra regels. Reken op meer andere voorwaarden dan in Nederland, zoals meer inbreng van eigen geld. Als u tevreden bent dan dient u op ga verder te drukken.