Is dat het geval, dan kun je een 5-weeks programma boeken waarbij je 1 week talencursus doet en 4 weken vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerswerk Buitenland 5 Weken Daarbij doe je in het ene land de cursus en in het andere land vrijwilligerswerk. Dat was wel via een organisatie maar misschien kan je het ook meteen via hun regelen. Misschien is dit iets voor jou, ik ben 1,5 jaar geleden naar Zuid-Afrika geweest waar ik in een rehab centre heb gewerkt ook als vrijwilliger.

Heeft er iemand tips om op een goedkope manier te kunnen gaan werken in het buitenland. Dat is een leuk aanbod!!!! Alleen niet helemaal wat ik zocht. Als vrijwilliger aan de slag in het buitenland? Het hoeft niet bij een droom te blijven. Wij studeren nog allebei dus er is niet veel geld beschikbaar. Ik ben nu een echte AFS'er, 'k heb er wel een jaarke moeten op wachten, maar eindelijk op 5 juni met. Ik ben meer op zoek naar wildlife of iets dergelijks. Bij een verblijf in het buitenland zeker in niet-westerse culturen krijg je te maken met andere mensen, gewoonten en regels. Ik wil graag naar Afrika en het liefst iets in een opvangcentrum ofzo.

Je kunt wel een kortere cursus doen, maar alleen als je nu al goed Spaans spreekt. Deze optie is dus goedkoper dan twee afzonderlijke programma's boeken omdat je dan de talencursus dubbelop doet. Ze hebben ook nog andere projecten met dieren, ik geloof oa ook olifanten, dolfijnen en schildpadden. Ik heb een mbo opleiding dierverzorging gedaan, waarbij ik verschillende dierentuinen heb stage gelopen.