Je speelt bijna quitte, dus je kan ook zeggen dat je de kosten er al uit hebt.

Koersplan En Belasting Op verzoek van de gemeenteraad kan deze periode met maximaal vier jaar worden verlengd. Op verzoek een topic waar men zijn ei kwijt kan over de rol van de tussenpersoon en alles wat daarmee samenhangt. En voor wat betreft het zwakke gedoe? Ik zie niet in wat er zwak is aan een mening van mij als individu.

Je kunt het er niet mee eens zijn maar dan zou ik je willen vragen om inhoudelijk te discusieren. Geef hier uw reactie indien u heeft afgekocht of binnenkort gaat afkopen.

Ik zou gefrustreerd, gedupeerd en een nietsnut zijn. Wat helemaal jammer is is dat Topicstarter totaal geen moeite meer neemt om inhoudelijk te reageren op de reacties. De aansprakelijkheid ligt onder het grensbedrag van 1134,00 euro waardoor dat mogelijk is.

Dit kan aardig wat zijn als er een lange polisduur is. Een collega waarschuwde mij voor een breuk in de opbouw van mijn recht op AOW, met directe gevolgen voor de hoogte van de uitkering na mijn 65ste. Veel van deze teksten komen inderdaad letterlijk terug in de vele uitspraken die tot nu toe zijn gepubliceerd.