Ken uw rechten en plichten wanneer u besluit een bedrijfspand te huren.

Bedrijfspand Belastingaftrek Met de waardestijging van onroerend goed wordt afschrijven op uw bedrijfspand steeds lastiger. Meer dan vijftig handige voorbeeldvragen voor het perfecte verkoopgesprek. Om toch belastingaftrek te krijgen, kunt u een paar slimme trucs toepassen. Maar hoe weet u bij welke energieleverancier u een contract moet afsluiten? Acht tips. Heeft u toekomstplannen voor de verhuizing van uw bedrijfspand? Wacht niet langer, maar profiteer nu van de leegstand die nog steeds heerst in kantoorpandenland. Wie slim uitbesteedt, heeft voor minder geld een schoner gebouw.

Ken uw rechten en plichten wanneer u besluit een bedrijfspand te huren. Arjan van der Knaap controleert PK's en prestaties en weet wat luxe is. Investeer in een goede voorbereiding, dat bespaart u veel geld, stress en regelwerk. Huisvesting is, na de personeelskosten, vaak de grootste kostenpost. Zes punten om als huurder goed in het achterhoofd te houden.

Het loont dus de moeite er eens grondig naar te kijken. En de onderhandelingen met de verhuurder te openen. Van hoeveel bedrijven in uw directe omgeving ziet u aan de buitenkant wat ze doen? En bent u zelf herkenbaar? Acht tips om uw bezoek nooit meer te laten verdwalen.