LeasePlan zal u bij deze verkoop benaderen, omdat hiervoor een andere procedure geldt in verband met de door de Belastingdienst gestelde administratieve verplichtingen.

Particuliere Verkoop Verklaring LeasePlan zal u bij deze verkoop benaderen, omdat hiervoor een andere procedure geldt in verband met de door de Belastingdienst gestelde administratieve verplichtingen. Voldoet u hier niet aan, dan geldt het HSB-tarief voor personenauto's exclusief provinciale opcenten. Het Kadaster registreert hypotheken en kan daaruit informatie verstrekken. Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden. Hieronder ziet u de eerste 100 woorden van het door u opgevraagde persbericht, na betaling kunt u het hele persbericht lezen. Vragen over erfdienstbaarheden kunnen we niet altijd eenvoudig beantwoorden. Het Kadaster beschikt niet over het bouwjaar van woningen. Let op de datum van dit persbericht, het kan verouderd zijn. Het Kadaster heeft geen informatie over de WOZ-waarde van percelen. Het Kadaster registreert de oppervlaktes van percelen.

Wat kunt u, de lessee, verwachten bij de bestelling van een bestelauto als deze op naam van uw bedrijf wordt gesteld. De grenzen zijn ooit door de koper en verkopen aangewezen aan het Kadaster. Het Kadaster registreert akten van levering, hypotheekakten en beslagen.