Nou, na 15 jaar kloten met lenzen tijdens het surfen en zwemmen, heb ik de stap genomen om mijn ogen te laseren voor 600 euro per oog.

Belasting Ziektekosten Ogen Laseren Achteraf moet u bij opvraag door de belastingdienst een rekening van de behandeling kunnen overleggen. Bereikbaarheid van onze oogartsen na een behandeling 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wij adviseren u voor uw eigen veiligheid, bij de keuze van een ooglaserkliniek, goed op al deze elementen te letten. Minimaal 5 na-controles onder toezicht van de oogarts die u behandeld heeft. Gebruik van de beste apparatuur in de markt; VisionClinics werkt uitsluitend met merken die een lange staat van dienst hebben leveranciers die aan de hoogste eisen voldoen. Begrijp ik het goed dat je dus 1 oog laat doen? ws.

Geef dan effe aan waar en wanneer je gaat rijden dan hou ik er rekening mee. Refractiechirurgie maakt bril of contactlenzen overbodig. Vooronderzoek door een gediplomeerde optometrist en een oogarts.

VisionClinics is de specialist in ooglaser behandelingen. De behandeling staat in direct verband met de ziekte oogafwijking. Voor meer informatie over onze oogartsen, klik hier.