Onze nieuwstitels kunnen worden verkregen via onze rss of tekst aanbod.

Heffingsrente En Balans Inderdaad mooi gezegd hoewel ik het eigenlijk al wel wist, misschien slecht verwoord in eerdere berichten. Hoe deze effecten zich exact verdelen over de jaren, laat zich echter moeilijk kwantificeren.

Hoe vaak moet je dit soort presentaties houden? Zou je niet bijvoorbeeld een dealtje kunnen sluiten met een lokale bioscoop ofzo? Dat is pas indrukwekkend. Per procentpunt dat de te vergoeden rente lager wordt gesteld nemen de extra inkomsten met een factor 1 toe ten opzichte van de in de tabel gepresenteerde cijfers. In deze brief informeer ik u over de resultaten van dit onderzoek. Uiteindelijk bepalen zij of het toegestaan is, dus als iemand het je kan vertellen. Ik vertrouw erop dat het bovenstaande een goede basis is voor een nadere gedachtewisseling.

Omdat rente veelal over langere periodes wordt berekend, doet zich het structureel budgettaire effect pas vanaf 2013 voor. Gezien het feit dat je hem ook in de woonkamer wil plaatsen maakt het niet geloofwaardiger. Onze nieuwstitels kunnen worden verkregen via onze rss of tekst aanbod.