Op de langere termijn is kopen meestal voordeliger dan huren.

Als huurder bent u alleen verantwoordelijk voor het klein onderhoud van een bedrijfspand. Dit kan een negatief effect hebben op de toekomstige huurprijs. De koopsom van het pand in Alblasserdam bedraagt € 5. De rente van de financiering kan minder zijn dan de huurprijs. Als u geld kunt vrijmaken of lenen om een pand te kopen, dan kan dat de volgende voordelen hebben. De vrije kasstroom kan daardoor volledig ten goede komen aan de participanten. Het vierde pand ligt in Arnhem, heeft een vloeroppervlak van 3.

Op de langere termijn is kopen meestal voordeliger dan huren. Een belangrijke factor bij de keuze tussen huur of koop is de financiering. Als u een pand koopt, weet u vanaf het begin vrij nauwkeurig wat uw jaarlijkse lasten zijn. Hanzevast kent het prospectus geen verkoopprognose. En aan het einde van de dag wordt de post ook weer opgehaald.

Behalve kantoorruimte vindt u hier ook de nodige bedrijfsruimten. Voor iedere aanpassing aan het gebouw moet u wel toestemming aan de eigenaar vragen. Bovendien kunt u de rente van vreemd vermogen aftrekken van de belasting. Geschiedenis Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de Van Nelle Ontwerpfabriek, ga dan naar 'Historie en Heden'.