Op de markt verkopen mevrouw Jansen en mevrouw Klaassen appels.

Hij gaf de prins twee lege, porseleinen vazen, 100 witte parels, en 100 zwarte parels. Lineaire Vergelijkingen, werken met lineaire functies en hun grafieken. Misschien dat daarom de term dyscalculie minder aandacht krijgt. Ze besluiten er wat te gaan drinken met een portie bitterballen erbij.

Ze vertrekken tegelijkertijd met hun roeiboot naar de overkant. Rekenkundige tabellen, een zeer configureerbaar spel over rekenkundige tabellen. Een getal is deelbaar door 8 als de laatste 3 cijfers een getal vormen dat deelbaar is door 8. Mevrouw Jansen verkoopt haar appels voor een halve euro per twee stuks. Uit een boek missen een aantal opeenvolgende bladzijden. Magisch Vierkant, een spelletje gebaseerd op het Magisch vierkant. Ongelijkheden in het complexe vlak, herken een gebied in het complexe vlak beschreven door een ongelijkheid.

Daarvoor verwijzen we naar de gangbare rekenmethodes. Practising with Geometry, a module on geometry using GeoGebra. Een getal is deelbaar door 5 als het laatste cijfer gelijk is aan 0 of 5. Oefenen met integraalrekening, Het oefenenen met integreren. Oefenen met de getallenlijn en coordinaten in een plat vlak, plaats punten op een rechte lijn of in een plat vlak. Een getal is deelbaar door 10 als het laatste cijfer gelijk is aan 0. Op de markt verkopen mevrouw Jansen en mevrouw Klaassen appels. Werken met breuken, een module voor de eerste klassen.