Paarden en belastingenEen paard van de zaak, de fiscale mogelijkheden van een paard, meer.

2007 Fiscale Bijtelling Paarden en belastingenEen paard van de zaak, de fiscale mogelijkheden van een paard, meer. Voetballers en belastingenHoe kun je als voetballer belasting besparen, meer. Digitaal aangifte doen Alles over het elektronisch versturen van de belastingaangifte. Als u nu een eenmanszaak of firma heeft, is het misschien aantrekkelijker om uw onderneming in te brengen in een BV.

Nieuwe structuren in vastgoed landDe afschaffing van de afschrijving op onroerende zaken kent mogelijkheden, meer. Slim uw geldzaken regelen Minder belasting betalen, besparen op autokosten en slim geld lenen. Die inbreng kan onder voorwaarden zonder afrekening in de inkomstenbelasting plaatsvinden. Wij met z'n allen betalen dan de etentjes van de directeuren en natuurlijk van de politici. Dennis Jongbloed is belastingadviseur bij Jongbloed Fiscaal Juristen te Enschede. Inkostenvergoeding werknemerEen werkgever mag de werknemer een belastingvrije vaste onkostenvergoeding betalen, meer.

Conserverende aanslagIs een conserverende aanslag bij emigratie toegestaan en wat zijn de gevolgen, meer. Verder worden de OZB-tarieven op bedrijfspanden en woningen voor zowel het gebruikersdeel alleen nog voor bedrijfspanden als de eigenarenheffing vanaf bepaalde tariefhoogten gemaximeerd. Deze moet tijdig, onder vermelding van het juiste betalingskenmerk, bij de Belastingdienst binnen zijn. De doorschuiving van uw onderneming naar een bedrijfsopvolger is sinds deze datum ook mogelijk als u een deel van onderneming bijvoorbeeld een bedrijfspand of gronden niet overdraagt.