Rijdt echt als een auto, niet als een stadswagentje.

Zeer ruime auto, die zich toch niet echt gedroeg als een zeer grote, lompe auto, viel alleszins mee. Onder die laatste categorie valt dit modelletje helaas. Trekt als een malle aap, aan het vermogen van die auto komt echt werkelijk geen einde, best bizar voor zo'n lelijke doorsnee auto. Fijne auto, redelijk tot goede wegligging te zacht afgeveerd, met stuggere veren zal hij echt scherp sturen. Trekt nog behoorlijk leuk, kan ook op de snelweg heel fijn meekomen. Dit zijn in elk geval de auto's waar ik het meeste in heb gereden en die ook van mijzelf zijn geweest de Jetta niet.

Zo goed als geen kosten in onderhoud, gaat vrijwel nooit iets kapot. Zuipt wel olie, zoals alle oudere nissans dat doen. Op de overige opmerkingen van de raadsleden ging hij niet in.

Dat was het, die mazda heb ik pas een paar dagen,maar rijdt erg fijn en bevalt me verder ook prima. Fijn bakkie, voelt behoorlijk solide voor zijn formaat. Auto wou niet langzamer dan 30 anders sloeg ie af en 1 keertje lichtjes het gaspedaal aanraken betekende bijna alweer dat je ongemerkt 100 reed. Je hebt trage auto's, en auto's die niet vooruit te branden zijn. Klotebesturing, reactie op het stuur is traag, te gevoelige pedalen. Zo ging het zaterdag, van buitenbocht naar buitenbocht. Goed geveerd, comfortabele stoelen, goedkoop interieur, maar het was dan ook de basisversie. Rijdt fijn, geen snelle auto, maar dat komt doordat de diesel geen turbo heeft of andere hedendaagse technieken, het is gewoon een ouderwetse diesel.