Sinds enkele jaren zijn hun scooters ook bij jongeren in trek.

Fun Traveller Scooter De scooters van Yamaha zijn goed maar die van Malaguti mogen er ook best wezen. Tomos is reeds jaren een fenomeen voor de ouderen onder ons. Om onze dienstverlening uit te vergroten, kunt u alle scooters direct bij ons verzekeren. Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Hun motto is het produceren van goede scooters tegen een lage prijs. Dit is een uitkomst als u momenteel krap bij kas zit.

In deze tijd heeft Yamaha op het gebied van scooters behoorlijk wat concurentie gekregen. Zeker als je het vergelijkt met de scooters van Yamaha. Onze scooter-winkel is gevestigd aan de Bergweg in Rotterdam.

Klik hier voor meer informatie over het leasen van scooters. Een goed slot op uw scooter is essentieel in de strijd tegen de diefstal van scooters. Als prijs voor u een belangrijk punt is, zijn de scooters van Puch zeker het overwegen waard. Klik hier voor meer informatie over het verzekeren van scooters. Deze scooters zijn uiteraard ook van een topkwaliteit.