Sinds twee weken zijn wij in het bezit van een H200.

Om nu de steeds terugkerende discussie over de snelheid van zware campers eens duidelijkheid te brengen hoop ik op een deskundige gestaafde reactie. Ze vertelden me dat een auto die weinig reed het hardst versleet. Je moet de auto op tijd naar de garage doen, om de 7. Bij de halfords kan je een verloopsnoertje krijgen. De dealer, van Trigt in Zuidland, is er een van de betere soort. Ook al ziet het er nog zo solide uit het blijft toch een kartonnen bak achterop. Dus ik zou zeggen zet 'm lekker op de cruise control en geniet van de rest van je leven.

Kortom, zodra mijn H200 is gemaakt ga ik heel rap op zoek naar een andere auto. Als deze advertentie niet thuis hoort in deze rubriek of als de advertentie niet aan de Gebruikers Voorwaarden voldoet, waarschuw ons dan. Wie heeft er ervaring, met motorproblemen van de hyundai h100. De douane had hem bij controle een bpm + boete claim gegeven.

Veel hangt af van goed onderhoud en dat bood deze dealer mij. Ga eens informeren bij een leverancier in auto-onderdelen zoals bijv. Of het nu een voertuig is dat is ingericht tot het vervoer van een bepaald aantal personen, of specifiek voor het vervoer van lading. Het waren beide prima bussen die erg veel waar voor hun geld boden. Hoe vriendelijk ook aangeboden, neem er zelf maar een glaasje op, ik ben al blij dat ik je van wat info kan voorzien. Ik ben erg gehecht aan deze auto en wil hem eigenlijk helemaal niet kwijt. Toen ik mijn camper kocht stond er op het kentekenbewijs "kampeerauto". Maar de bestuurderster he weleens een koffiepot naar je hoofd gehad met 120 km per uur om maar wat te noemen. Maar denk een wat er gebeurt als je met een camper plotseling een noodstop moet maken bij slecht weer . Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld. Sinds twee weken zijn wij in het bezit van een H200.

Dus mensen geniet van het rijden met een camper een ongeluk zit een een klein hoekje. Het is zo dat de collega nooit de moeite heeft genomen om de camper te laten omkeuren; ik wil dit graag in orde maken. De hele kop van het motortje is vervangen en andere onderdelen. Ik ben daar wat onzeker in en niet zo vertrouwd met b. In de rijbewijsregeling wordt geregeld welke categorie rijbewijs men moet hebben als de categorie van het voertuig dat men bestuurt , populair gezegd meer kan wegen dan 3500 kg. Dat zou echter wel de reden kunnen zijn dat U de bekeuring toch thuis krijgt als U geflitst bent. Als er iemand is die mij daar een `draaiboek `van kan geven of mij e. Als dat zo is dan rijden ze allemaal te hard in Frankrijk -Italie -Duitsland -Belgie. In de garantie heb ik een dynamo, 2x remcylinder, en is hij 3x uitgelijnd.