Vakantie Garantie verzekering Een voordelige combinatie van de bovengenoemde Ideale Reisverzekering en Annulering verzekering.

Annulering Verzekering Alle programma's zijn special ontwikkeld voor school groepen. Er mogen niet meer personen in het vakantiehuis zijn, dan het max. Tevens vindt u op loop afstand een speelhal voor de kinderen. Europeese gelet op voordeligheid en prettige afhandeling. Vraag zeker onze zomer actieve school programma's aan, en zie hoe wij voor U een toegevoegde waarde kunnen zijn. In Bovec en het gehele Soca dal, welk bekend staat om zijn Activiteiten, zijn ook in de winter vele alternatieve mogelijkheden voor u ter beschikking. Totaal 9 dagen per nacht bus en 7 nachten Hotel Pod Voglom op basis van HP.

Tarieven zijn gebaseerd op een minimum van 35 deelnemers. Hotel Alp ligt centraal in het dorp van Bovec midden in het centrum. Het vakantiehuis dient schoon en ordelijk te worden achtergelaten. Totaal 9 dagen per nacht bus en 7 nachten Hotel Alp op basis van VP. Vakantiehuisverhuurders, Feriehusudlejernes Brancheforening. In het dal, aan de andere kant van de rivier de Soca, ligt het dorp Cezsoca, op een korte loopafstand van Bovec.