Verkoopt daarnaast een uitgebreid assortiment eenjarigen, rozen en sierstruiken.

Verkoop Eenjarigen Kleinschalige kwekerij in Eenrum Groningen van vaste planten, eenjarigen, siergrassen, rozen en clematis. Verzorgt ook cursussen en organiseert lokale evenementen. Verkoop van tuinplanten en tuinboeken aan zowel de consument als de groothandel en hovenier, gespecialiseerd in kleine aantallen planten in een groot assortiment. Naast bomen en struiken ook vaste planten, klimplanten, bosplanten en rozen. Kwekerij op landgoed in Overijssel verkoopt heesters, struiken en seizoensgebonden producten. Informatie over de kwekerij, de tuin en het assortiment. Kwekerij in Maldegem voor particulieren en tuinaanleggers biedt vaste planten, heesters, rozen, fruitbomen, grassen en coniferen. Specialiteiten zijn onder meer hosta, clematis, heuchera, varens en siergrassen. Kwekerij in Grembergen B levert coniferen, laurier, buxus en lavendel aan groothandel en export. Biedt planten en tuinartikelen, vijvermateriaal, alsmede tuinontwerp en -aanleg.

Overzicht van assortiment en diensten op het gebied van advies en ontwerp. Handelskwekerij met tuincentrum in Heiloo gespecialiseerd in vaste planten 1000 soorten, klimplanten, bomen, heesters, coniferen, waterplanten en rozen. Tuincentrum en boomkwekerij in Turnhout, met groot plantenassortiment en als specialiteiten taxus, bloeiende heesters en grondbedekkers uit eigen kweek.

Bedrijf in Halle Vlaams-Brabant kweekt inheemse fruitbomen, planten, groenten en kruiden, en biedt daarnaast ecologische tuinproducten en zaden. Online plantencatalogus met duizenden soorten, vele met foto's. Bedrijf in Obdam Noord-Holland biedt nieuwe plantensoorten, waaronder verschillende soorten bamboe, clematis en rozen, veelal via moderne in-vitro-methoden opgekweekt. Bedrijf met particulier plantencentrum en zakelijke kwekerijen biedt een breed assortiment bomen, heesters, vaste planten, coniferen, bos en haagplanten en bijzondere planten. Gespecialiseerd in winterharde exotische tuinplanten zoals bamboe, palmen en camelliaís, met een jungletuin voor bezoekers.