Verzekeringskosten zijn nagenoeg hetzelfde als in Nederland.

Wegenbelasting Tarief Nederland Koninklijke Nederlandse Munt de allerlaatste gulden geslagen. Japan maakte toen een vergelijkende ontwikkeling door als China nu. Je kunt dat nooit maken 21 euro wegenbelasting naar 100 euro per maand. Hierin staan allerlei handige adressen en telefoonnummers. Iedere auto van 25 jaar en ouder, zonder enige vorm van veiligheid welke voldoet aan de huidige normen, mag wegenbelasting vrij rondrijden.

De auto op camperkenteken is in de wegenbelasting nu 550 euro per jaar. Mijn schoonouders hebben een pontiac en zelf rijd ik espace mijn 3e alweer. Wat weegt die auto en wat betalen jullie dan aan wegenbelasting.

Ik heb pontiac transsport 3 jaar geleden ingeruild op een chevrolet tahoe. Deze dames woren vooraf door het Jugendambt op geschiktheid getoetst. Een makelaar bemiddelt bij de verkoop en koop van huizen, . Voor de kosten van onderhoud van de betere merken tussen haakjes, kan een Landwind rijder elke drie jaar een nieuwe aanschaffen en dat betekend altijd rijden onder garantie. Dat is ook wel logisch, want de Landwind is gebouwd voor het echte ruige terrein in China.