Voorbeelden uit het assortiment en overzicht van beursbezoeken.

Waterplanten Assortiment Kwekerij Kleinschalige kwekerij in Eenrum Groningen van vaste planten, eenjarigen, siergrassen, rozen en clematis. Route omschrijvingVanaf Beilen of Smilde is het eenvoudig te vinden door de bordjes van Speelstad Oranje te volgen. Overzicht van assortiment en diensten op het gebied van advies en ontwerp. Daardoor zijn wij in staat om ze u voor de laagste prijzen aan te bieden. Kweekt vaste planten met een gespecialiseerd assortiment en beheert de Nederlandse plantencollecties van Salvia, Lavandula, Santolina, Rosmarinus en Thymus. Verzorgt ook cursussen en organiseert lokale evenementen. Kwekerij van niet alledaagse vaste planten in Gennep.

Kwekerij voor vaste planten in de Achterhoek, levert aan bedrijven en particulieren beperkte openingstijden. De meubels zijn allemaal groen geimpregneerd waardoor ze in weer en wind buiten kunnen blijven staan. Via het tuincentrum in Schellebelle Oost-Vlaanderen levert deze kwekerij van bomen, planten en struiken ook aan particulieren. In Nederland winterharde bomen struiken en vaste planten. Verkoopt daarnaast een uitgebreid assortiment eenjarigen, rozen en sierstruiken. Bedrijf in Obdam Noord-Holland biedt nieuwe plantensoorten, waaronder verschillende soorten bamboe, clematis en rozen, veelal via moderne in-vitro-methoden opgekweekt. Informatie over assortiment, moertuin en plantenmarkten. Kwekerij in Scherpenheuvel Vlaams-Brabant gespecialiseerd in clematis. Een groot voordeel van eenjarige is dat ze bijna de hele zomer bloeien. De meeste planten vindt u eenvoudig per soort op alfabet gesorteerd.

Kwekerij in Grembergen B levert coniferen, laurier, buxus en lavendel aan groothandel en export. Verder vindt u hekwerken, rietmatten, potgronden, meststoffen, vijverartikelen en potterie bij ons op het bedrijf. Particuliere verkoop van een groter assortiment van vaste planten, eenjarigen, balkonplanten en kerstbomen. Regelmatig verzorgen wij lezingen en rondleidingen. Kwekerij in Maldegem voor particulieren en tuinaanleggers biedt vaste planten, heesters, rozen, fruitbomen, grassen en coniferen. In april en mei iedere zondag geopend van 10 00 tot 17 00 uur. Kleinschalige kwekerij met kijktuin in Hem Noord-Holland, gespecialiseerd in sterke en inheemse vaste planten en vaste tuingeraniums. Specialiteitenkwekerij in Meeden Groningen biedt bijzondere vaste planten, eenjarigen, Salvia, Pelargonium, Agapanthus en Plectranthus.

Kwekerij op landgoed in Overijssel verkoopt heesters, struiken en seizoensgebonden producten. Biedt duizenden soorten vaste planten en heesters, voor een groot deel te zien in een voorbeeldtuin. Voorbeelden uit het assortiment en overzicht van beursbezoeken. Gespecialiseerd in winterharde exotische tuinplanten zoals bamboe, palmen en camellia’s, met een jungletuin voor bezoekers. Bedrijf in Vlijmen Noord-Brabant kweekt soortechte vaste planten. Rode rozen, witte rozen, gele rozen, roze rozen en oranje rozen bestellen. Kweekt vaste planten en winterharde exoten, onder meer Helleborus, Geranium, Yucca, bamboe, Eucalyptus en palmen. Naast bomen en struiken ook vaste planten, klimplanten, bosplanten en rozen. Bedrijf in Halle Vlaams-Brabant kweekt inheemse fruitbomen, planten, groenten en kruiden, en biedt daarnaast ecologische tuinproducten en zaden. Biologisch gekweekte tuinplanten, alsmede ontwerp en aanleg van bloemrijke tuinen.