Vrij ronddrijvende waterplanten zijn wel heel gemakkelijke vijverbewoners.

Waterplanten Assortiment Kwekerij Bewegend water zorgt dan weer voor een extra dimensie. Noviterra is verkrijgbaar bij Bruins en Kwast in Goor. In Nederland winterharde bomen struiken en vaste planten. De snoeigids is een boeiend handmiddel voor het snoeiwerk in de tuin. Rode rozen, witte rozen, gele rozen, roze rozen en oranje rozen bestellen. Regelmatig verzorgen wij lezingen en rondleidingen. Al een paar jaar importeren wij meubels, gemaakt van Noord Europees vurenhout, voor de laagste prijzen. Voor het vellen en snoeien van bomen en hagen bent U aan het juiste adres. Voskamp Tuinmachines biedt u een totaal programma tuinmachines voor het hele jaar door. Een groot voordeel van eenjarige is dat ze bijna de hele zomer bloeien.

Verder vindt u hekwerken, rietmatten, potgronden, meststoffen, vijverartikelen en potterie bij ons op het bedrijf. Ze zijn belangrijk voor het biologisch evenwicht en de waterkwaliteit. Siertuinen in de meest prachtige vormen en kleuren. De meubels zijn allemaal groen geimpregneerd waardoor ze in weer en wind buiten kunnen blijven staan. In april en mei iedere zondag geopend van 10 00 tot 17 00 uur. Eens zal een onderhoudsbeurt voor de vijver nodig zijn. De inheemse soorten maken winterknoppen waarmee ze overwinteren. Sequoiahof heeft gastvrijheid hoog in haar vaandel. Een vijver, moerasje, waterpartij of borrelsteen zijn levendige tuinelementen.

Om u te een idee te geven van wat wij aanbieden en als eerste kennismaking met ons tuincentrum kunt u de plattegrond van het tuincentrum raadplegen. De Valouwe kan u alles vertellen over rhododendrons. De wortels hangen in het water en nemen daaruit voedingsstoffen op. De meeste planten vindt u eenvoudig per soort op alfabet gesorteerd. Beiden zijn er met heel veel soorten bloemkleur en bladkleur.