Wat de ambassade mag toetesen staat in de Gemeenschappelijke visuminstructie.

Heffingskorting Visum Kort Verblijf Wat de ambassade mag toetesen staat in de Gemeenschappelijke visuminstructie. Daarnaast hebben zij mij als garantsteller aangegeven omdat ik het jaarcontract vriterium niet gezien heb, klopt dit wel?. In alle Visum en MVV-zaken heeft de buitenlandse partner met laag of geen inkomen vaak recht op gesubsidieerde rechtsbijstand. Kan je geen caravan huren op een camping? Is goedkoper dan een hotel en de campingbaas zou best wel een schappelijk prijsje af kunnen spreken als je er toch geen gebruik van maakt.

Het is natuurlijk te gek voor woorden dat iemand voor een eenvoudige visumaanvraag al een advocaat nodig heeft. Prawo schreef Bekijk bericht dcc schreef Bekijk bericht Prawo, ik wilde dat het zo eenvoudig was. Nu kunnen mijn schoonouders de kosten van het verblijf allemaal zelf bekostigen want ze hebben allebei een goede baan in China. Zodra je de vragenlijst krijgt volledige opneheid van zaken geven en erbij zeggen dat de vreemdeling de reis zelf bekostigt. Ze hadden jou dus niet als garantsteller moeten opgeven wel als verblijfsadres, maar moeten aangeven dat ze alles zelf zouden ebtalen. Uit die vragenlijst blijkt ook dat dit mogelijk is.

Citaat Voorwaarde voor mij om niet garant te hoeven staan is dat zij een hotel boeken hier, dus in een hotel blijven ipv bij mij. Nok schreef Bekijk bericht Kan je geen caravan huren op een camping? Is goedkoper dan een hotel en de campingbaas zou best wel een schappelijk prijsje af kunnen spreken als je er toch geen gebruik van maakt. Zij heeft namelijk de papieren in China bij de ambassade ingeleverd. Is er iets wat ik kan doen? Want ik ben al druk bezig de bruiloft aan het regelen en stoppen is niet echt een optie.