We zijn druk op zoek naar werk in het buitenland voor de zomermaanden.

Hey Tamaar! Leuk te horen dat alles goed met je gaat. Je hebt in de tussentijd veel gedaan en meegemaakt. Lang niets van mij laten horen, maar je weet ik was met vakantie. Dat is een leuk aanbod!!!! Alleen niet helemaal wat ik zocht. Ik heb een mbo opleiding dierverzorging gedaan, waarbij ik verschillende dierentuinen heb stage gelopen. Steven van Duyn al jaren kansarme honden en katten op en geven ze een warm thuis en laatste rustplaats. Apartheid, en het constante gevecht met haarzelf maken dit land zo aantrekkelijk. Dat was wel via een organisatie maar misschien kan je het ook meteen via hun regelen. Ik wil graag naar Afrika en het liefst iets in een opvangcentrum ofzo.

Alle honden en katten op deze kalenders zijn model bij Animaux Dierencasting. Zoals eerder genoemd wordt het hotel Runa Huasi volledig gerund door de lokale mensen zelf. Bij dit project komt echte dierenliefde om de hoek kijken, aangezien alle dieren vrij rondlopen in het park. Een nieuwe hond laat je niet zo makkelijk de hele dag alleen thuis. We zijn druk op zoek naar werk in het buitenland voor de zomermaanden. Vrijdag was eindelijk de laatste werkdag van de week. Duizenden mensen en kinderen moesten onder dwang hun geliefde dieren afstaan. Het lijkt ons een hele leuke ervaring en uitdaging om een tijd in het buitenland te werken. Brooke Hospital for Animals opgericht in 1934 door mrs. Weggehouden van de pers werden ze afgemaakt, afgevoerd en vernietigd.

De motoristas die de kano's besturen en de rondleiders die komen met groepen toeristen zijn tevens van lokale komaf. Misschien is dit iets voor jou, ik ben 1,5 jaar geleden naar Zuid-Afrika geweest waar ik in een rehab centre heb gewerkt ook als vrijwilliger. Dit wordt voor een belangrijk deel in stand gehouden door toeristen. Ik ben meer op zoek naar wildlife of iets dergelijks. Geniet ervan en ik laat snel weer wat van mij horen.

Inmiddels heb ik al voldoende reacties binnengehad. Ik was echt toe aan weekend dus deze dag kwam als geroepen. Deze komen dagelijks en betalen een klein bedrag aan entreegeld. Onze groep haalde ruim 1000 euro op als extra donatie aan een project. De vlaggetjes bij iedere hond tonen aan in welk land de hond verblijft.