Ze moeten echter nog wel de eigendomsakte overgeven aan de Spanjaarden.

Eigendomsakte In dat geval moeten alle zittende huurders, van die woningen met een huurprijs lager dan de huursubsidiegrens in dit betreffende pand deze woningen willen kopen. Dit is de akte die door de notaris wordt opgemaakt bij de koop en verkoop van onroerende zaken. Zorgdragen voor inschrijving van een afschrift van de akte bij het kadaster. Bij een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie geldt de executiewaarde als uitgangspunt voor de hypotheek. Binnen korte tijd wordt het fort aangevallen door Spaanse troepen. Indien van toepassing verkrijgen van toestemming van ex-echtgenoot of partner, van bijvoorbeeld de gemeente in geval van erfpacht of van de Vereniging van eigenaars in geval van een appartementsrecht. De inhoud van de opdracht hangt af van wat de makelaar en de opdrachtgever met elkaar afspreken.

In 1902 komt de nieuwe eigenaar van het fort, Dagobert Duck, met zijn twee zussen Hortensia en Doortje aan in Duckburg. Naar bovenCanonDe jaarlijkse heffing over grond die in erfpacht wordt uitgegeven. KoopakteIn dit document wordt een mondelinge koopovereenkomst van een roerende zaak schriftelijk vastgelegd. Controle dat de volledige koopsom inclusief de hypotheeksom tijdig op de kwaliteitsrekening is gestort.

Beleggen brengt altijd bepaalde risico's met zich mee. Dit inkomen moet worden opgeteld bij de inkomsten in box I. Hortensia en Woerd worden verliefd hieruit zal Donald geboren worden. De Britten beseffen dat ze verloren zijn en willen vertrekken. Toezending vooraf van de ontwerptekst van de akte aan verkoper en koper. Een recht om door een eenzijdige wilsverklaring een koopovereenkomst te doen ontstaan. De huur heet erfpachtcanon en is fiscaal aftrekbaar. In 1818 bezoekt de jonge jager Cornelis Prul het fort om handel te drijven. Daarna heeft hij weer twee plaatjes z'n petje op, om vervolgens weer de helm op te hebben. TophypotheekHet hypotheekbedrag is hoger dan de executiewaarde van het huis.