Ze vertrekken tegelijkertijd met hun roeiboot naar de overkant.

De Som Van Rekenen Tijdens hun rondwandeling door het centrum zien ze een gezellig terras. Schuifpuzzel, recover a jigsaw puzzle by shifting rows or columns. Snijpunten en ongelijkheden, Snijpunten en een begin met ongelijkheden.

Willem geeft antwoord, maar nu weten we niet of hij liegt of de waarheid spreekt. Tot onze verrassing, was het resultaat 2662 ook een palindroom. Verder spelen geheugenproblemen nogal eens een rol. Patrick en Eric roeien heen en terug met constante snelheid, maar Eric roeit het snelst. Verschuiven van grafieken, een serie oefeningen over grafiek herkenning. Op een dag berekent Charlie na hoeveel dagen zijn kippenvoer op zal zijn.

Om erachter te komen of een geheel getal bij delen door 9 weer een geheel getal oplevert, kun je de afzonderlijke cijfers uit het getal optellen. Inverse grafieken, recognize the graph of an inverse function. Gelukkig geeft een passerende boer hem een lift naar Stavoren per tractor. Helaas krijgt Donald pech met zijn auto, halverwege tussen Makkum en Stavoren.