Zijn vorige auto, een Renault 19 16v uit 1991, vond ik niet zo.

Wat Weegt Een Volvo 240 Op Gas Stuur lijkt een beetje te zwalken af en toe, maar reageerd verder prima. Deze informatie is zichtbaar voor de andere leden van het forum. De cabriolet is wel behoorlijk stijf voor een cabrio uit die tijd. Hij is wel vrij ongevoelig, alles gaat gewoon te licht en te soepel. Echt ongelofelijk als je daar het gaspedaal intrapt.

Met de achterbank plat ontstaat een compleet vlakke laadvloer. Heerlijke auto snel, goede wegligging, schakelt strak. Inparkeren niet altijd even fijn doordat de reclame op de achterruiten zat en die zijn al niet al te groot. Bochten vielen mij eigenlijk niet tegen voor zo'n grote auto. De eerst genoemde heb ik onfortuinlijk in een file gezet.

Weet hier ook het jaar niet meer van maar ook een oudere versie. De geluidsoverlast is volgens hen nu al onhoudbaar. Erg stabiel, breekt niet snel uit, gaat zo goed als nooit kapot, maar als er iets kapot gaat is het wel meteen raak. Wageninger die veel heeft gehad aan de adviezen van het Milieubedrijf. Een echte volkswagen, rijd goed en alles voelt goed en stevig aan en zit prima. Als voorbeeld kan het zo zijn dat de bedrading voor electrische portieren wel aanwezig is, ook al moet je slingeren. Stuurt lekker, maar vind hem een beetje plastic rijden. Als ik het kon betalen had ik 'm ook wel eens willen proberen, vind het voor de verandering nou eens een gaaf modelletje.